1.4.14

Edda juures

Edda kostitas osalejaid taas huvitavate toitudega. Sel korral oli pilk itaalia köögi poole.

Eelroog: kõrvitsapüreesupp kookospiimaga,  bruschettad tomati ja mozzarellaga

Pearoog:  suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle

















Kuumuta ribadeks lõigatud punast sibulat ja hakitud küüslauguküüsi mõni minut kastrulis õlis. Lisa tükeldatud suitsukanatükid. Prae veel paar minutit ning maitsesta soola ja musta pipraga. Kalla juurde valge vein ja lase korraks keema tõusta. Vala hulka vahukoor ja murendatud sinihallitusjuust. Keeda 5 minutit, kuni kaste pakseneb. Vahepeal keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vala kastme hulka. Lisa ka poolitatud kirsstomatid ja hakitud lehtpetersell. Serveeri kohe.

Magustoit: Tiramisu

No comments:

Post a Comment