Suupisted: köögiviljad dipikastmega |
Valge hallitusjuust |
Pearoog: keedukartul, sealiha, soust, krõmpsud köögiviljad, toorsalat |
Toorjuustu-jäätise kook vaarika toormoosiga |
JÄINE JUUSTUKOOK
Kook, mis ei vaja küpsetamist. Juurde sobib pakkuda hapukamat toormoosi.
12 portsjonit
400g Philadelphia toorjuustu
6 munakollast
2tl vanillisuhkrut
4 dl suhkrut
5dl vahukoort
3dl purustatud digestiivküpsiseid
Vahusta toorjuust, suhkur ja munakollased tugevaks vahuks. Vahusta koor ja lisa vanillisuhkur ning lisa näpuotsaga soola. Sega ettevaatlikult kokku toorjuustu ja vahukoore segu. Määri koogivorm seest võiga ja väljast fooliumiga. Purusta pool küpsistest ning suru koogivormi põhja. Vala juustumass täidiseks ning raputa peale ülejäänud küpsisepuru. Kata kook ka pealt fooliumiga ning aseta sügavkülma. Kui kook on korralikult läbikülmunud serveeri kohe. Toasoojas hakkab kiiresti sulama.
Meelelahutuse osa oli väga huvitav. Meie ette laotati 6 looma pargitud nahad ning 4 looma koljuluud. Kõigile olid auhinnad. Saime ära tunda nugist, saarmat, kobrast, rebast, jänest ja muid Eesti metsloomi.
Kobras, rebane, jänes, saarmas |
No comments:
Post a Comment